Stavenisko s najkrajšími výhľadmi? Pozrite sa, ako pokračujeme v budovaní Gerlach Rezortu

post image
background image

Gerlach Rezort, projekt, ktorý po ukončení výkopových prác na jeseň prešiel na jar do fázy realizácie samotných objektov v spolupráci so stavebnou firmou Strabag, pokračuje v rozvoji.

Tešíme sa, že vás môžeme informovať o aktuálnom stave výstavby.

Aktuálny stav

Momentálne sa nachádzame v 1.etape výstavby, ktorá sa sústredí na výstavbu apartmánových domov. Naše tímy sa intenzívne venujú betonáži stien a stropov prvého podzemného podlažia na jednom z objektov, zatiaľ čo na ďalších objektoch prebieha armovanie a debnenie až do výšky prvých nadzemných podlaží.

Prebieha výstavba plynovej prípojky, ktorá je už z polovice hotová. Taktiež tento týždeň začíname murovať medzibytové akustické steny a po dokončení hydroizolácie začneme zasypávať objekty, čo nám umožní prestať čerpať podzemnú vodu.

Sme v súlade s naším plánom a všetko ide podľa očakávaní. Hrubá stavba prvej etapy by mala byť dokončená na prelome rokov 2024/2025. Po tomto období začneme s prácami na finalizácii interiérov a exteriérov apartmánov.“ uviedla projektová manažérka Elena Rabčanová.

Aké sú plány do budúcnosti?

Výstavba Gerlach Rezortu je rozdelená do troch etáp. Po ukončení prvej etapy prejdeme do druhej, kde budeme pokračovať vo výstavbe ďalších bytových jednotiek. 3.etapa  sa zameria na občiansku vybavenosť vrátane športových ihrísk, wellness centra, detského ihriska, reštaurácie a kaviarne. V blízkej dobe sa chystáme vyhlásiť architektonickú súťaž na návrh areálu, čím chceme zabezpečiť jeho maximálnu funkčnosť, estetickú hodnotu a súlad s okolitou prírodou.

Spolupráca s odborníkmi

Samozrejme, bez spoľahlivých odborníkov by to nebolo možné. Všetky aktuálne práce zabezpečuje rakúska firma Strabag, pričom niektoré riešenia realizuje cez subdodávateľov.

Pracovníci firmy Strabag označili Gerlach Rezort ako stavenisko s najkrajšími výhľadmi, ktoré doposiaľ videli. Napokon, pozrite si tie zábery, ktoré zachytávajú nádherný pohľad na Gerlachovský štít, týčiaci sa majestátne za areálom výstavby.

Prihláste sa do newslettera alebo sledujte nás na sociálnych sieťach, aby ste boli vždy informovaní o najnovších pokrokoch vo výstavbe.

Ak máte záujem o kúpu apartmánu v Gerlach Rezorte, neváhajte nás kontaktovať tu. Tešíme sa, že vám pomôžeme splniť váš sen o bývaní v Tatrách.

Viac informácií o projekte nájdete na: www.gerlachrezort.sk

Zainvestujte do budúcnosti s nami, aby vaše investície dosiahli nové výšky

Chcete vedieť viac? Vyplňte formulár a náš burzový maklér vás
bude kontaktovať, aby vám poskytol všetky potrebné
informácie o dlhopise.