Verdena: Parkovacie miesta s predprípravou na elektromobilitu

post image
background image

S blížiacim sa záväzkom EÚ k ekologickejšej doprave a očakávaným ukončením predaja nových áut so spaľovacími motormi v blízkej budúcnosti, sa stáva nevyhnutné prispôsobiť aj samotnú výstavbu budúcim potrebám. Tento posun k udržateľnejšej mobilite nie je len o zmene vozidiel, ale aj o príprave infraštruktúry, ktorá tieto zmeny podporí.

/ Budúce potreby našich rezidentov

Z toho dôvodu sme sa rozhodli nadviazať spoluprácu so spoločnosťou ZSE Drive a zabudovaním predprípravy pre elektromobilitu priamo v projekte Verdena sme budúcim rezidentom otvorili bránu k bezproblémovému nabíjaniu v pohodlí ich domova.

Elektromobilita nabíjacia stanica

/ Ako predpríprava mení hru

Investícia do predprípravy na elektromobilitu poskytuje okamžité aj dlhodobé výhody. Pre našich rezidentov to predstavuje nielen výraznú úsporu času a financií potrebných na budúce inštalácie a úpravy, ale tiež zaisťuje, že ich domov drží krok s aktuálne dostupnými technológiami. Mestské emisie sú redukované, kvalita ovzdušia je zlepšená a každý nabitý kilometer prispieva k zdravšiemu prostrediu.

/ Spolupráca so ZSE Drive

Budúci majitelia pri odovzdávaní bytu obdržia potrebné kontaktné informácie na sprostredkovateľov a v prípade záujmu rezidenta o nabíjaciu stanicu, sa ZSE Drive postará o všetky aspekty inštalácie a údržby nabíjacích staníc.

Tento osobný prístup zaistí, že prechod na elektromobilitu bude pre rezidentov hladký a bezstarostný.

/ Nabíjajte v komforte Vášho domova

Elektromobilita v projekte Verdena nie je len o technológii; je to o vytváraní prostredia, kde sa zodpovednosť stretáva s komfortom, a inovácie idú ruka v ruke s ekologickým myslením.

Pripojte sa k nám v ceste k zelenšiemu bývaniu a objavte, ako Verdena môže byť nielen vaším domovom, ale aj kľúčom k čistejšej a zdravšej budúcnosti pre nás všetkých.

Viac o projekte Verdena sa môžete dozvedieť na tomto odkaze.